KADOOTJE

De lente is begonnen en we hebben een kadootje voor alle leerlingen in het basisonderwijs !

Op 14 april wordt de 3e editie van het Naar buiten! magazine gelanceerd.
Deze editie is alléén voor de ca. 15.000 leerlingen (en leerkrachten) van het basisonderwijs in het 013 gebied en heeft als subtitel #NATUURLIJK LEKKER. Gebaseerd op het rijksoverheid programma Jong Leren Eten, Jongeren Op Gezond Gewicht en het feit dat Brabant dit jaar gastronomische hoofdstad van Europa is. Het nuttige verenigd met het aangename!
Het magazine staat vol natuur en voorjaar en is ook lekker te lezen voor volwassen die gezonde inspiratie willen opdoen. Voor iedereen die graag Naar buiten! gaat, met gezin of klas, én houdt van GoodFood, eten wat bewust wordt geproduceerd en geconsumeerd.

Kinderen kunnen lezen over bijzondere boeren, outdoor activiteiten en expedities, lekker eten, beestjes en feestjes, lesprogramma’s en hun favoriete GoodFood menu insturen om daarmee kinderkookboeken of growtables te winnen. De Doen-kalender is bijgewerkt en wordt aangevuld op de Naar buiten! Facebookpagina tot aan oktober. Er staan veel natuurbeleving tips in de regio in.

Tot 3 april  kunt u de magazines gratis reserveren via deze link
De verspreiding vindt plaats in de week voor de meivakantie.

Uitnodiging lancering Naar buiten! en opening NME-seizoen

Deze vindt plaats op zaterdag 14 april om 11:00 in het Natuurmuseum Brabant.
Dit is tevens tijdens het Museumweekend en de opening van de nieuwe tentoonstelling ‘Nederland Zoemt, de wilde bijen expositie.
We nodigen u, als schooldirectie en NME-coördinatoren, van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Voor u is toegang tot het museum die dag gratis. U kunt meerdere personen opgeven. (gezinsleden mogen ook mee:). In verband met catering en toegang willen we u vragen of u zich hier wilt aanmelden.
We hopen uw aanvraag en aanmelding zo spoedig mogelijk te zien. Bij vragen kunt u mij bereiken.

Met frisgroene groet,
Janneke de Vries |Janneke@burodupro.nl