Naar buiten! #Natuurlijk Lekker aanvragen

Jong Leren Eten

Jong Leren Eten is een programma waarin rijk, provincies, onderwijs en maatschappelijke organisaties samenwerken. In de periode 2017 t/m 2020 willen zij kinderen en jongeren meer structureel in aanraking laten komen met informatie en activiteiten over voedsel. Met als  doel dat kinderen en jongeren leren om gezonde én duurzame keuzes te maken.

Bijzondere Boeren

Lokaal eten kopen is gezond én beter voor het milieu. Voor iedereen die wel eens bij een boer wilt gaan kijken én proeven hebben we een selectie gemaakt van bijzondere boeren met boerderijwinkel.

GoodFood Kindermenu!

Kinderen die wél meer lusten dan pizza, friet en pannekoeken mogen hun menu opsturen. Onder de inzendingen worden kinderkookboeken en kweektafels verloot. Stuur naar goodfood@burodupro.nl of app een foto van het menu naar 06-40478419....#smakelijkeboodschap

Toffe Terrasjes

Gezellige plekjes waar je, ook als gezin, naartoe kan, waar er rekening gehouden wordt met fijne en gezonde gerechten voor kinderen, waar kinderen buiten kunnen spelen en waar het goed toeven is.

Leren én doen

Vele partijen die iets aanbieden op het gebied van natuur en milieu educatie en/ of gezondheid. Ook buiten kan je leren!

Outdoor en naar buiten! gaan

Waar kan je wat en wanneer doen? Sporten, klimmen, klauteren op avontuur: we proberen elke keer weer nieuwe gelegenheden te laten zien op de kalender en met de outdoor TIPS